2 januari 2015

Nog een give away gewonnen!

Oh, ik was deze week echt een bofkont, want ik heb NOG een give away gewonnen. Op de Facebookpagina van The Scarlet Letter moest je 12 dagen lang een link plaatsen naar je favoriete merklappen van dat merk. Elke dag werden er 5 winnaars getrokken. In totaal waren er ± 130 deelnemers en 60 prijzen te vergeven, dus de kans was bijna 1 op 2 dat ik wat zou winnen. Maar toen ik dan toch echt mijn naam op het scherm zag staan heb ik wel even een rondedansje gedaan.

In de loop van de week hadden diverse winnaars al een foto van hun prijs op Facebook gezet, dus ik wist al een beetje wat er ging komen, alleen de needleminder was bij iedereen anders en dat was dus de verrassing. Vandaag kwam mijn pakket binnen uit Amerika, kijk eens wat een mooie spulletjes:


De prijs bestaat uit allemaal mooie hebbedingetjes van Kelmscott Designs (uit Canada). Er zitten 2 blauwe onderzetters met ouderwetse borduurmotiefjes in en 2 rode. Een heel klein scherp rood schaartje met hartjes-handgrepen. Parelmoer hartjeshangers waarmee je een stukje lint kunt versieren of waaraan je garen kunt hangen. Een notitieblok, en een needleminder met een sneeuwster erop. Super, want ik ben echt dol op sneeuw en sneeuwsterren, dus die past goed bij mij. Helaas is hij stuk gegaan in de post, maar een beetje lijm doet wonderen. Wat een schitterende prijs, ik ben er echt heel blij mee!
Needleminder met sneeuwvlok
Zoveel geluk deze week, had ik maar een staatslot gekocht. Of beter nog: een lot van de postcodeloterij, want ja, de kanjer viel op onze postcode. (tenminste, alleen de 4 cijfers.) Maarja, daar had deze Koos Werkeloos natuurlijk geen geld voor... Maar ik ben heeeeeeel blij met mijn prijzen, en volgens DH zou ik helemaal niet veel geld willen winnen want dat eindigt toch alleen maar in bankroet en echtscheiding...
Piepklein maar loeischerp schaartje
Het was trouwens erg leuk om al die verschillende merklappen langs te zien komen, en er staan er nu ook een boel op mijn (evergrowing) wishlist. Onder andere A chimneypieceBetsy Davis en Mary Gail zou ik graag willen maken, maar er kwam nog veel meer moois langs deze week. Ik zou eigenlijk veel minder tijd moeten verprutsen aan Facebook enzo, en gewoon nog veel meer moeten/willen borduren. Ik mag ondertussen wel 500 jaar oud worden, iets wat wel meer borduursters en quiltsers vaak verzuchten. Aan de andere kant: deze prijs en die kattenkalender had ik niet gewonnen als ik NIET op Facebook had gekeken... Dus: "Elk nadeel hep se voordeel" om er toch maar even een klassieker tegenaan te gooien.

5 opmerkingen :

 1. What a nice prize! Too bad about the needleholder breaking, but everything is so nice! I love winning prizes. Congrats!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend prijzen, gefeliciteerd

  Wou je mailen maar het je adres niet , dus maar zo even
  Ja heb mijn theorie ook gehaald de 2 de keer, en nu hoop ik dat een dezer dagen mijn auto krijg....


  Groetjes uit Zweden en een heel fijn weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bofkont! Geniet er maar lekker van, het is je gegund.......

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk al die mooie prijsjes, een feestje om dat uit te pakken. En tja: wie het kleine niet eert is het grote niet weert. Juist daarom zo leuk dat je zo enthousiast bent! Nu weet ik alleen niet wat een needle minder is??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd meis!! Geweldig! Geniet ervan. Wat is eigenlijk een needleminder?
  Liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen